Sefer Kayaoğlu

-İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi “Bilim Tarihi Bölümü”nden mezun oldu.

-Çalışma hayatına 1993 yılında başladı.  Aynı yıl radyo programcılığı yapmaya başladı. Bir çok ulusal çapta yayın yapan yayın kuruluşunda psikolojik içerikli programlar yaptı, halen devam ediyor. 

-Birçok gazete, dergi ve internet sitesinde haber hazırladı, köşe yazarlığı yaptı. 

-Türkiye’nin en uzun soluklu psikolojik içerikli programını hazırladı ve sundu. 

-2005 yılından itibaren psikolojik danışmanlık merkezleri yöneticiliği yaptı. 

-Profesyonel Koçluk eğitimleri alarak Koçluk çalışmalarına başladı. 

-Sefer Kayaoğlu; başta Türkiye’nin çeşitli şehirleri olmak üzere, Almanya, Avusturya, İsviçre, Liechtenstein, Belçika, Fransa, Hollanda’da 1000’in üzerinde iletişim becerileri ve aile ilişkileri konusunda seminer verdi.

-Sefer Kayaoğlu, bireylere ve firmalara Profesyonel Koçluk hizmetleri vermektedir. Aynı zamanda“Profesyonel Koç" yetiştirmektedir. 

-Halen; Moral FM'de her Salı saat:12:05'de "Yüzleşme" programını sunuyor. “Kültür Ajanda” dergisinde aylık köşe yazılarına devam ediyor.

-Profesyonel Koçluk hizmetlerinin yanında, “İletişim Becerileri”, “Potansiyel”, ”Kazananlar / Kaybedenler” “Öfke Kontrolü”, Öfkeli İnsanlara Baş Etme” ve “Aile İlişkileri” seminerleri veriyor.

Verdiği Eğitimler
Yaşam Koçluğu eğitimiyle başkalarının kişisel ve profesyonel gelişimini nasıl etkili bir şekilde destekleyeceğinizi ve teşvik edeceğinizi öğrenebilirsiniz.
100 Saat
Uzaktan, Online ve Yüz Yüze Eğitimler
4.7 (31 Yorum)
Öğrenci ile iletişim becerisini, doğru keşif-değişim ve takip adımları ile nasıl gerçekleştiririz bunu ayrıntılı bir şekilde öğrenmiş olacaksınız.
120 Saat
Uzaktan, Online ve Yüz Yüze Eğitimler
4.7 (10 Yorum)
NLP uygulamalarında kişilerin kendi kaynaklarını ve potansiyellerini keşfetmeleri ve düşünsel yapılarındaki sınırlılıkları kaldırarak, esnek davranış modelleri ile hedeflerine ulaşabilmelerinin yolu ve teknikleri aktarılmaktadır.
120 Saat
Uzaktan, Online ve Yüz Yüze Eğitimler
4.7 (1 Yorum)
Yaşam Koçluğu Eğitimi ile bireyler, yaşam koçluğu hizmeti vermek için, kendilerini ileriye taşıyacak unsurların farkına vararak kendi gelişimleri ve performanslarının artmasına katkıda bulunurlar.
75 Saat
Uzaktan, Online ve Yüz Yüze Eğitimler
4.7 (4 Yorum)
Eğer insanlar birbirlerine ve çocuklarına bir yaşam koçu gibi yaklaşabilselerdi özellikle çocuklarımızın hayatlarında neler değişirdi?
72 Saat
Uzaktan, Online ve Canlı Dersler
4.7 (0 Yorum)
Sorularımız değişirse hayatımız değişir. Bu eğitimle hem kendi hayatımıza hem de kişilerin hayatlarına ne şekilde katkı sağlayabileceğimizi öğreneceğiz.
60 Saat
Uzaktan, Online ve Canlı Dersler
4.7 (0 Yorum)
Zaman yönetimi ve pozitif disiplin eğitimimize katılarak kişisel gelişiminize katkıda bulunabilir, yaşam kalitenizi arttırabilir, daha pozitif ve verimli bir hayata adım atabilirsiniz.
72 Saat
Uzaktan, Online ve Canlı Dersler
4.7 (0 Yorum)
Eğitime lise ve üzeri mezunluk derecesine sahip herkes katılabilmektedir. Eğitim sürecinizden sonra sınava tabi olursunuz ve başarıyla tamamladığınız eğitim sertifikasını almaya hak kazanırsınız.
120 Saat
Uzaktan, Online ve Canlı Dersler
4.7 (0 Yorum)
Öğrenmeye Hazır Mısın?

Güçlü kadromuz, bilgi ve deneyimlerimiz ile hazırlanan sertifika programlarıyla iş dünyasında hep bir adım önde ol!
 

Formu doldurun, sizi arayalım!